Upplev komedi och mycket annat i Sundsvall

Ett skratt förlänger livet sägs det, därför är det viktigt att vi skrattar så ofta som vi kan. I i Sundsvall har du alla förutsättningar för detta då denna stad är hem för en av Sveriges bästa komediklubbar: Käften Comedy club. Därmed är Sundsvall väl värt ett besök för en weekend fylld med skratt och mycket annat. 

Sundsvall är en stad att besöka för att uppleva komedi av högsta klass, vackra sevärdheter och ett pulserande stadsliv. Bo på ett hotell i centrala Sundsvall och ha den bästa utgångspunkten för allt du vill göra.

Komedi i Sundsvall

stand upFrån Sundsvall kommer flera komiska personligheter såsom Gina Dirawi som har synts exempelvis i Melodifestivalen. Detta är ett tecken på att Sundsvall är staden att besöka när du vill skratta. På ”Skratta med käften Comedy Club” kan du se några av Sveriges roligaste komiker uppträda. Vad sägs om komiker såsom Al Pitcher, Magnus Betnér och Petrina Solange? Detta är bara några av komikerna som uppträtt på Skratta med käften!

”Utlovar skatt som du kan må gott på ända in i april” Så säger komediklubben själva om deras bokade artister.

Efter en kväll med skratt har Sundsvall ett pulserande nattliv med många trevliga restauranger och barer där du kan avsluta kvällen innan du kommer tillbaka till ditt hotellrum för att vila upp dig.

Att se i Sundsvall

Förutom ett besök på komediklubben finns det mycket annat trevligt att se i Sundsvall. Besök några av alla härliga och lärorika museum, gå uppför norra berget eller shoppa loss i den trevliga stadskärnan.