Håll skämtsam koll på lösenordet för dina bitcoins 

Numera är det allt fler som investerar i den berömda kryptovalutan bitcoins. Flera har tjänat miljoner på denna mytomspunna valuta som inte syns men som skjuter i höjden och är en av de stora riskinvesteringarna. Men tänk på en sak – glöm inte bort ditt lösenord till din digitala plånbok. Annars går du miste om din pension och livbesparingar.

Vissa har lätt att komma ihåg sina lösenord till digitala konton medan andra kliar sig i huvudet till och med när man ska in på sin email. På BTCX webbplats är det enkelt att ta reda på lösenordet igen genom att begära det igen.

 

Skämtsamt om bitcoins

Om du följer nyheterna och kändisvärlden i ett kanske du redan har hört om alla dragna skämt som folk gör om just bitcoin. Skådespelaren Ryan Reynolds är en av dem som gjort uttalanden om att spara sitt lösenord till sina miljoner i bitcoin. Nu är det ju som så att vissa också har förlorat i bitcoin eller inte investerat tillräckligt för att få ut den hutlösa summan som folk pratar om. Det är också viktigt att känna till att investering i bitcoins eller någon annan kryptovaluta är en hög riskinvestering.

 

Hör kändisarnas utlåtanden om bitcoins

När berömda personer får dille på något eller blir intresserade av ett och annat så sprider det sig som en nyhet i hela världen. Elon Musk som är Teslas grundare är mycket positiv till både bitcoin och andra kryptovalutor och eftersom han har stort inflytande i den tekniska världen blir detta som ringar på vattnet.

Hur som helst – oavsett om du har pengar att avsätta till bitcoin eller inte gäller det att ha koll på ditt lösenord. En mix av tecken och siffror, små och stora bokstäver är ett hett tips. Men skriv ner lösenordet någonstans för att inte bli av med din framtida förmögenhet.